Ainaa Beauty New Look πŸ’™
Previous
Previous Product Image

Ainaa Moisturizer

RM49.00
Next

Ainaa Set Premium Care (Treasure Box Edition)

RM230.00
Next Product Image

Ainaa Set Premium Care

RM230.00

Ainaa Set Premium Care

RM230.00

Premium set of skincare for your skin. Save RM27 when you buy this 5-in-1 set! Set of Ainaa Serum, Ainaa Cleanser, Ainaa Sunscreen, Ainaa Scrub and Ainaa Moisturizer.

Hurry! only 35 left in stock.

Gift to someone special?

Khas untuk anda yang nak berikan hadiah kepada yang tersayang. Hadiah anda akan kelihatan lebih eksklusif, confirm hati si dia cair punya!

  • Teks Ucapan *

    Contoh : Happy Birthday Mama, we love you!Max: 220 characters

Product

Add-on

Total

Trust Badge Image

Description

Premium set of skincare for your skin. Save RM27 when you buy this 5-in-1 set! Set of Ainaa Serum, Ainaa Cleanser, Ainaa Sunscreen, Ainaa Scrub and Ainaa Moisturizer.

 

RM257 RM230 ONLY!

JIMAT RM27!

bank all

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

5 Star
100%
5 review(s)
4 Star
0%
0 review(s)
3 Star
0%
0 review(s)
2 Star
0%
0 review(s)
1 Star
0%
0 review(s)

Reviewed by 05 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Nafisa Azahari

    Hai Ainaa Beauty!.Baru seminggu sy try produk ini..rs ringan je bila pkai. Sbb cpt meresap. Sblm ni dah pelbagai produk sy try Lama2 muka jadi kusam, naik jerawat smp melecet muka.lg2 bila musim covid ni kena kerap pkai face mask dan berpeluh di bhg muka.. Lg muka naik berjerat kat bhg dagu. sejak sy try produk ini.. Klu naik jerawat pun mst cpt kecut & x melecet.muka pun terasa lembut.

    04-08-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    SITI KHADEEJAH MOHAMAD YUSRA

    alhamdulillah . sya bru jadi pengguna ainaa start bulan satu haritu. x nyesal jadi pengguna ainaa series. trust the process. dulu saya ada pkai biore lps tu tukar ke bio essence tpi kurang sesuai sbb muka saya jadi gatal2 Dan muka saya byk whitehead. slps pakai ainaa alhamdulillah berkurangan. dulu muka kerap berminyak. lps pkai ainaa kurang sgt. thank you Kak aina dgn abg hafiz. moga dimurahkan rezeki selalu.

    17-07-2021
    Verified Purchase

    Share on

  • Avatar

    Ashana Menon

    I’m truly satisfied with product that I have received. I get so much motivated by following kak Ainaa dan abang Hafiz profile in insta and fb which made me to feel confident in purchasing the product. After a week of using it I can see some little difference in face which is making me more happier now. I will surely stick in purchasing Ainaa product in future. Thanks ☺️

    04-06-2021
    Verified Purchase

    Share on

    • Ainaa Beauty

      04-06-2021

      Hi dear, thank you so much for the lovely feedback. Teruskan konsisten tau hehe.

      Lots of love,
      Kak Bibah

  • Avatar

    ArishaAziz

    Skincare

    Baru pertama kali nak try. Harap bersesuaian. Penghantaran juga pantas. Terbaik ?????

    13-01-2021
    Verified Purchase

    Share on

    • Ainaa Beauty

      09-02-2021

      Hi dear, thank you for your purchase and kami harap AINAA akan memberi kesan positif pada skin awak. Semoga serasi tau dengan skin hehe.

      Lots of love,
      Kak Nurul

  • Avatar

    wanisahira23

    So far product Ainaabmemang best gila! Kulit saya awalnya memang berjerawat dan ada parut2 hitam. Tapi since guna Ainaa, jerawat dah slowly hilang. Seres tak tipu ??
    Starting saya beli serum je. Lepas dah nampak perubahan saya beli cleanser pulak and now say beli full set terus heheheheh in love betul dgn produk Ainaa ni.

    Hopefully skin saya dan semua pengguna Ainaa akan jadi lebih bersih, sihat dan bebas jerawat. ??

    01-12-2020
    Verified Purchase

    Share on

    • Ainaa Beauty

      09-02-2021

      Hi dear, thank you so much for the lovely feedback and Alhamdulillah your skin is getting better. Teruskan konsisten tau hehe.

      Lots of love,
      Kak Nurul

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
error: Content is protected!