"Stress dan down dengan jerawat, jeragat dan kulit kusam, dah guna macam-macam produk tapi semua tak berkesan."

"Bukan setakat tak berkesan, makin breakout ada la. Rasa tak selesa dan kurang keyakinan diri. Nak jumpa orang pun jadi tak confident bila tengok muka sendiri."

Ini bukan cerita rekaan. Ini kisah benar dari apa yang mereka semua lalui.

Jom kita dengar kisah Ranjeetha atau lebih mesra dipanggil Ranju, seorang guru Bahasa Inggeris di Sungai Buloh. Ranju dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan, sampai family pun tegur kenapa muka teruk sangat.

Team kami ke Johor Bharu untuk dengar kisah Leyna, seorang pelajar berbangsa Cina dan pengguna Ainaa Beauty. Pada awalnya Leyna skeptikal dengan produk lokal. Tapi hasilnya....kakak sendiri pun tak percaya!

Memperkenalkan...

Ainaa Serum & Ainaa Cleanser

by AINAA BEAUTY

Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser dapat membantu menyelesaikan masalah kulit wajah anda seawal 1-2 minggu.

Disclaimer : Result setiap individu adalah berbeza bergantung kepada jenis dan tahap masalah kulit yang dihadapi serta mengikut keserasian individu.

Bagaimana Ainaa Serum & Ainaa Cleanser boleh membantu anda?

Mengurangkan jerawat dan jeragat serta memudarkan parut.

Menyelesaikan masalah kulit berminyak dan pori tersumbat

Mengatasi masalah kulit kusam dan tona kulit tidak sekata.

Menghapuskan white head dan black head.

Mengurangkan kedutan halus.

Mengatasi masalah kulit kering dan gatal.

Kualiti dan keselamatan merupakan keutamaan kami di Ainaa Beauty.

Sejak dilancarkan pada tahun 2018, Ainaa Beauty telah memenangi pelbagai anugerah dan pengiktirafan. Ini merupakan bukti komitmen serta kesungguhan Ainaa Beauty untuk membantu mengembalikan keyakinan diri pengguna dengan menghasilkan produk skin care yang berkesan, selamat dan berkualiti tinggi.

World Halal Best Brands e-Awards

Ainaa Beauty telah memenangi World Halal Best Brands e-Awards dalam kategori Beauty and Skin Care.

Anugerah Nona Superwoman 2020

Ainaa Beauty telah memenangi Nona Superwoman Award 2020 dalam kategori Best Influencer Skincare Brand Award.

Dermatologically Tested

Semua produk Ainaa Beauty diuji secara dermatologi dan diproses di kilang bertaraf GMP yang mematuhi garis panduan yang ditetapkan.

JAKIM Halal Certification

Semua produk skin care Ainaa Beauty mendapat pengiktirafan sijil Halal JAKIM dengan nombor rujukan JAKIM.700-2/3/3 147-11/2020.

Produk Berdaftar dan Lulus KKM

Semua produk Ainaa Beauty berdaftar dan mempunyai kelulusan KKM serta selamat digunakan.

Tiada bahan kimia merbahaya.

Ujian makmal membuktikan produk Ainaa Beauty tidak mempunyai bahan kimia merbahaya yang terlarang seperti Hydroquinone, Lead dan Mercury.

100% NATURAL INGREDIENT.

Kandungan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER terdiri daripada ekstrak bahan semulajadi yang berkualiti tinggi. Serum dan cleanser jenis waterbase juga menjadikan Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser tidak melekit, mudah menyerap dan mudah dicuci.

Cara penggunaan dan step-by-step DAILY SKINCARE ROUTINE dengan AINAA BEAUTY.

Lengkapkan skincare routine anda dengan Ainaa Scrub dan Ainaa Sunscreen.

Ainaa Scrub

✔ Menyingkirkan sel kulit mati

✔ Mengelakkan pori-pori tesumbat

✔ Menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah

✔ Memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secara berpanjangan

✔ Mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembap, antibakteria dan antioksida

✔ Berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan

Ainaa Sunscreen

✔ SPF 50 PA++

✔ Wudhu-friendly (senang cuci)

✔ Tiada whitecast

✔ Tekstur yang ringan dan tidak melekit

✔ Melembapkan kulit dan mengurangkan iritasi

✔ Melindungi kulit dari infrared, UVA dan bluelight dalam tempoh 5-8 jam

✔ 3-in-1 function sebagai primer dan moisturiser

Testimoni pengguna AINAA BEAUTY yang gembira dengan kulit wajah mereka sekarang.

Ribuan pengguna sudah berjaya menyelesaikan masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, parut jerawat, dan pelbagai lagi masalah kulit wajah dengan menggunakan produk Ainaa Beauty secara konsisten.

Ini pula feedback dari selebriti yang dah cuba sendiri AINAA BEAUTY.

Neelofa

Ara Johari

Anda sudah bersedia untuk dapatkan kulit yang berseri dan bebas dari jerawat, jeragat, kulit kusam dan pelbagai lagi masalah kulit wajah?

AINAA BEAUTY serius nak bantu anda untuk dapatkan kulit wajah idaman anda supaya anda tampil cantik setiap masa serta mengembalikan keyakinan diri anda.

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK ANDA HARI INI!

arrows

Normal Price
RM 110
  • ✓ 1 x Ainaa Serum
  • ✓ 1 x Ainaa Cleanser
  • ✓ 2 x Freegift 🎁
  • 1 x Ainaa Sunscreen
  • 1 x Ainaa Scrub

PROMO - SAVE RM19!
RM169
RM 150
  • ✓ 1 x Ainaa Serum
  • ✓ 1 x Ainaa Cleanser
  • ✓ 1 x Ainaa Sunscreen
  • ✓ 3 x Freegift 🎁
  • 1 x Ainaa Scrub
HOT SELLING!

PROMO - SAVE RM19!
RM208
RM 189
  • ✓ 1 x Ainaa Serum
  • ✓ 1 x Ainaa Cleanser
  • ✓ 1 x Ainaa Sunscreen
  • ✓ 1 x Ainaa Scrub
  • ✓ 4 x Freegift 🎁

⚡ Pembayaran kini lebih mudah dan selamat! Anda boleh buat pembayaran menggunakan Online Banking, Kad Debit/Kredit (Visa / Mastercard) atau e-wallet tanpa sebarang caj tambahan. Ya, caj tambahan semua kami tanggung.

cod-barang-sampai-baru-bayar

⚡ Semasa checkout, isi maklumat anda dengan lengkap dan pilih Cash on Delivery.
⚡ Penghantaran akan dibuat oleh courier partner kami iaitu Ninja Van..
⚡ Anda hanya perlu bayar secara cash kepada posmen bila barang sampai.
⚡ Anda akan terima barang dalam masa 1-7 hari.
⚡ COD hanya untuk Semenanjung Malaysia sahaja.